NEM MONTERING|INGEN ABONNEMENT|REALTIME TRACKING|HURTIG LEVERING

Partner up with Saveeye

Vores ambition er at levere den overordnede styring af
hjemmets forbrug, produktion og lagring af energi.

Lad os være din fortrukne elforbrugs partner

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module.

Om os

Få styr på dit elforbrug i realtime med Saveeye

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Elforbrug i realtid

Elforbrug i realtid

Vi hos Zapp er begejstrede for vores tætte samarbejde med Saveeye. Det har været et givende og dynamisk partnerskab hidtil. Erik & Tobias har vist sig at være ekstremt passionerede og altid parate til at gribe enhver udfordring med entusiasme og professionalisme.
Saveeye leverer enestående hardwareintegrationer, som kombineret med vores software skaber den perfekte platform til at give vores brugere indgående indsigt i deres strømforbrug og produktion. Vi mener, at det er afgørende for forbrugerne at have øjeblikkelig adgang til deres realtidsforbrugsdata, da det åbner op for en masse muligheder, især når det kommer til opladning af elbiler. Vi ser frem til fortsat at samarbejde med Saveeye om at optimere og digitalisere energiforbruget for vores kunder.
Janus Broch
-Co founder

Vi i NRGI El-handel er stolte af at arbejde sammen med sådan en flok visionære entreprenører, som teamet bag Saveeye er. Udover den fantastiske energi, der altid strømmer ud af Erik & Tobias, er deres målsætninger i sync med vores. Passionen på begge sider gør virkelig en forskel for både drivkraft og hastighed.Med Saveeyes banebrydende produkter til måling af forbrug er vi i stand til at tilbyde vores el-kunder en helt ny måde at administrere deres strømforbrug og adfærd på – live derhjemme, mens de bruger det. NRGi og Saveeye arbejder sammen om at digitalisere den danske elforbruger, og sammen tilbyder vi enhederne, der hjælper el-kunderne med at forstå og reducere deres forbrug. Vi kunne ikke have realiseret dette potentiale uden Saveeye, som på rekordtid, sammen med et dedikeret team i NRGi, har bragt vores ideer til live til gavn for dem, der bruger strøm til alt fra opladning til opvarmning.

Ida Wolffram
-Head of Business Development

Vi, i Min Strøm, har fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Saveeye. Det er uden tvivl et af de samarbejder, vi har indgået, som har været sjovest og mest effektivt. Erik & Tobias er utrolig dygtige, passionerede og har altid ja-hatten på. 
Saveeye leverer deres unikke hardware, som i samspil med vores software giver brugerne den optimale indsigt i deres strømforbrug. Live elforbrug featuren er blevet gennemtestet af en lang række brugere, og vi har virkelig kælet for den gode brugeroplevelse. Det er en feature, som vi er utrolig stolte af, da vi mener, at forbrugeren ikke skal vente på at få sine forbrugsdata fra sit netselskab.
Det var en effektiv proces, da Saveeye er utrolig nemme at samarbejde med og ligesom os er ildsjæle, der er super passionerede omkring deres produkt.
Anne Lundov
Co-founder Min Strøm

Hos CEDAR brænder vi for energioptimering og vi har i SaveEye fundet en samarbejdspartner som forstår og deler vores vision; at varmepumper skal være intelligente og optimeres automatisk til den enkelte husstand. Vi skal give forbrugerne kontrollen over deres energiforbrug og elregning tilbage!
Vi har en stærk synergi med SaveEye i både produktportefølje og arbejdsform, derfor har det accelereret vores tidsplan betragteligt at indgå i et samarbejde med Saveeye. Erik & Tobias fra Saveeye er stærke sparringspartnere og vi ser frem til at revolutionere energistyringen af det gængse danske hjem sammen med dem.

CEDAR

Saveeye+ for Echelon

Saveeye+ Echelon er en avanceret enhed, der giver dig LIVE visning af dit elforbrug og solcelleproduktion. Den er kompatibel med Echelon målere af type 83331 og 83332 hvilket gør den til en god løsning for husholdninger både med og uden solceller.

Saveeye+ Optical

Kommer snart…

Saveeye+ for Kamstrup

Saveeye+ for Kamstrup er en avanceret enhed, der giver dig LIVE visning af dit elforbrug og solcelleproduktion. Den er kompatibel med Kamstrup elmålere af typen Omnipower og flere ældre modeller som 382, hvilket gør den til en god løsning for husholdninger både med og uden solceller.

Saveeye+ P1

Med Saveeye+ kan du få realtidsvisning af forskellen mellem dit elforbrug og din solcelleproduktion i en løsning. Med denne nøjagtige måling kan du identificere forbrugs- og produktionsmønstre, justere dit elforbrug og tage beslutninger, der både kan spare penge og reducere dit CO2-aftryk.

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre, hvad vi går og laver.
Nyhedsbrev