NEM MONTERING|INGEN ABONNEMENT|REALTIME TRACKING|HURTIG LEVERING

om os

Saveeye’s Historie

Hvem er Saveeye

Saveeye er udviklet i Danmark af Erik Hougaard, Produktet opstod som et resultat af hans egne udfordringer med at forbedre familiens elvaner, det var vanskeligt når man kun kunne se sit forbrug med en dags forsinkelse eller mere.

Det viste sig imidlertid hurtigt, at der var et bredt behov for bedre indsigt i elforbruget. Derfor blev en produktion sat i gang, og Tobias Maretti Schou kom med på teamet.

Saveeye giver brugerne mulighed for at opnå det fulde overblik over deres elforbrug og -vaner. Med Saveeye produkterne og den tilhørende App kan brugerne følge deres elforbrug i realtid og se historiske data for timer, dage og måneder.

 

Stiftet i

Saveeye Team

Lande

Vores Vision

Vores vision er at give dig de bedste produkter til at få indsigt i dit forbrug! Vi arbejder på højtryk for at give dig de bedste forudsætninger for, at du kan mindske dit forbrug og spare penge. 

Samtidigt får du værktøjer til at mindske dit klimaaftryk. Udover overblik over dit elforbrug arbejder vi på at udvikle produkter til monitorering af vand-, varme- og gasforbrug.

Samtidigt får du værktøjer til at mindske dit klimaaftryk. Udover overblik over dit elforbrug arbejder vi på at udvikle produkter til monitorering af vand-, varme- og gasforbrug.

Vores Team

Erik Hougaard

Co-Founder, CEO & CTO
erik@saveeye.dk

Tobias Maretti Schou

Co-Founder & CCO
tobias@saveeye.dk

Martin Borup

COO
martin@saveeye.dk

Pacôme Avahouin

Backend Tech Lead

Soheil Saffar

Electronics & firmware developer

Khashayar Kazemi

App developer & DevOps

 

Andreas Brandt Aidel

Production

Anja Kyllesbech

Accountant

Andreas Pelsen

Customer service

 

Få kontrol over dit forbrug

Køb en måler fra Saveeye

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at høre, hvad vi går og laver.
Nyhedsbrev